Passitus Huolintamestareiden kautta säästää aikaa ja rahaa

Passitus on menettely, joka helpottaa tavaran kuljetusta ja kansainvälistä kauppaa. Passitus tuo huomattavaa säästöä varastointikustannuksissa. Varastointi satamassa ja lentokentällä on kallista, joten passitus Huolintamestareiden tullivarastoon säästää rahaa!

Passituksessa tavara kuljetetaan ilman tulli- tai muita maksuja lähtötullista – esimerkiksi raja-aseman tullista, satamasta tai lentokentältä – määrätulliin, esimerkiksi tullivarastoon tai rajalle odottamaan vientiä tai luovutusta vapaaseen menettelyyn. Tullaus tehdään vasta, kun tavara tarvitaan esim. myyntiin.

Passitus Huolintamestareiden väliaikaiseen varastoon tai tullivarastoon

Tullin hyväksymä lämmitetty varastomme toimii sekä väliaikaisena varastona että tullivarastona. Tullivarastossamme voit säilyttää tavaraa tullaamattomana niin kauan kuin haluat. Tullaus tehdään vasta sitten, kun olet saanut kaikki mahdolliset tarvittavat luvat, ja/tai kun haluat tavaran käyttöösi tai toimitettavaksi esimerkiksi liikkeeseesi tai suoraan asiakkaallesi. Näin säästät selvää rahaa, jonka voit käyttää tulli- ym. verojen maksuun!

Tullin hyväksymä valtuutettu lähettäjä ja vastaanottaja 

Olemme Tullin hyväksymä valtuutettu lähettäjä ja vastaanottaja. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme hoitaa koko passitusprosessin vaadittavine vakuuksineen puolestasi. Meidän ei esimerkiksi tarvitse esittää tavaraa Tullille joka kerta kun aloitamme tai päätämme passituksen, jolloin voimme kuljettaa vielä tullaamatonta tavaraa 24/7 myös Tullin aukioloaikojen ulkopuolella. Voit keskittyä huoletta omaan yritystoimintaasi ja jättää passitusprosessin ammattilaistemme hoidettavaksi. Säästät sekä aikaa että rahaa!

Kysy lisää Huolintamestareiden passituspalvelusta – säästät selvää rahaa!