Aloita Venäjän kauppa helposti avullamme

Haluatko tuoda tavaraa Venäjältä? Tai viedä yrityksesi tuotteita Venäjälle?

Meillä Huolintamestareilla on pitkä ja vakaa kokemus Venäjän kaupasta, ja voimme tehdä kaupankäynnistä sinulle helppoa. Pystymme auttamaan sinua viennissä ja tuonnissa alusta loppuun asti – tavaran maksamisesta tullauksiin ja kuljetukseen!

Tuo tavaraa Venäjältä huoletta ja helposti

Jos löydät Venäjältä yrityksen, jonka tuotteista olet kiinnostunut, voit hoitaa koko kaupankäyntiprosessin Huolintamestareiden kautta. Hoidamme tavaran maksun Venäjälle, vientitullauksen Venäjällä, tarvittavat asiakirjat, tuontitullauksen Suomeen ja tavaran toimituksen yrityksesi varastoon.

Sinun ei tarvitse ymmärtää itse mitään Venäjän maksuliikenteestä tai tullauksesta, tai matkustaa maahan monta kertaa maksuasioiden takia. Eikö kuulostakin helpolta? Ennen prosessia teemme sinulle tietenkin pitävän palvelutarjouksen.

Vie tavaraa Venäjälle ja kasvata liikevaihtoasi

Jos olet kiinnostunut laajentamaan yrityksesi myyntiä Venäjälle, sekin onnistuu helposti avullamme. Voimme välittäjänä myydä tavaran eteenpäin Venäjälle, jonka jälkeen teemme kaupasta rahasiirron yrityksellesi, sovitussa aikataulussa.

Kuljetuspalvelumme hakee tavaran varastostasi, ja toimittaa sen sovitussa aikataulussa tullattuna asiakkaasi varastoon. Ennen prosessia teemme sinulle pitävän tarjouksen palvelusta. Vienti meidän avullamme on helppoa!

Jos Venäjän kauppa suuntaan tai toiseen kiinnostaa, ja haluat tehdä sen helposti, ota yhteyttä Huolintamestareihin!